Main Sponsor

Tuesday, February 23, 2010

The Window Phone- Direka Oleh Seunghan Song



window handphone

Window Phone memang canggih giler. Memang jauh ketinggalan dari segi paparan luaran. Ia dipanggil tingkap kerana akan berubah mengikut setiap cuaca yang berubah. Untuk kita tukar arahan, cuma perlu tiup sahaja, dan leh start menulis atau wat call. Tiada dengar lagi tentang harganya atau bile ianya akan dikeluarkan kerana masih dalam peringkat pengujian. Gempak !! Sumber : trendsupdates.com









7 comments:

hanismalik on February 23, 2010 at 8:02 PM said...

wow...best2...nak dapatkan satu..hehe

morriss on February 23, 2010 at 8:04 PM said...

mcm dlm cerita fringe.. canggih

hanna on February 23, 2010 at 8:06 PM said...

smart habis.
hu2~

iyda7 on February 23, 2010 at 8:08 PM said...

perghhh... kat ner la die ltak board pon tu...

mie on February 23, 2010 at 8:09 PM said...

wah!!!!
menarik ni....
agak2 berapa ek???
hmmm

TerunaGiler on February 23, 2010 at 8:11 PM said...

peringkat percubaan lg... mamat tu memang reka pelik2 try google name dia

faeznaem on February 23, 2010 at 9:58 PM said...

wahhhhh.. interestinggg...

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template