Main Sponsor

Monday, February 8, 2010

Thanks to be my 1st follower


Huhu sedang aku refresh tuk cek template tetibe muncul la gambo awek kat ruang follower aku yg sempit tu.. mklumlaa .. blog baru berusia 3 hari... jauh lagi nak merangkak... So aku nak abdikan la kat post aku ni..

So thanks to cahayachenta coz sudi jadi follower .. trus mate ni hilang ngantuk dah .. hehe..

4 comments:

chugie on February 9, 2010 at 12:32 PM said...

owh.. baru jejak ke alam blog ke ni? i pun dh folow u.. jom folow blog i kalu nak!

cahayachenta on February 11, 2010 at 2:33 PM said...
This comment has been removed by the author.
cahayachenta on February 11, 2010 at 3:45 PM said...

wahhhhhhh.. tak sangka aku dihargai smpi mcm ni...

suke2...

tq yer tuan tanah...

TerunaGiler on February 11, 2010 at 3:46 PM said...

really ? memang penuhla cahaya cinta kat diri ko ni..

hilang lapar perut aku..

menghargai bukn tu disimpan tp tuk dipersembahkan... chewahh

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template