Main Sponsor

Saturday, February 6, 2010

Aku kembali...

Bila muncul kes AdukaTeruna ni, tetiba aku nak active balik jadi blogger.. Tp dulu aku lebih nak promote ads je.. hehe.. tp bile tgk mcm syok je tsunami blogging skang ni.. Aku pun menjebakknla diri smula.. Tapi kat Malaysia ni kenela cakap siang pandang-pandang la sikit.. cakap malam rajin-rajin la mendengar.. Kang tak pasal2 lak dapat free bilik besi.. Tp kes menghina melibatkan Sultan memang aku sendiri tak leh terima.. Klu pemimpin takpe hahaha.. sebb tu kite yg pilih.. tp klu Sultan special case kat sini… Tapi klu cam individu yg mengaku dia Sultan Melaka kelmarin dulu tu.. ha.. tu takpe klu nak kutuk.. aku rakyat Melaka pun gelipusat dengar cite ni.. Pe ke jadahnye motif dia ni.. Pertahankan salahsilah keturunan ? Menuntut hak yg sah? Haha.. Nonsense !! Berbalik pada cite rakan bloger kite tu, cuma perolahan ayat dia agak “berat” tuk diterima.. By the way dah jadi suami pun… congrat bro..

Tujuan blog ni ?? ermm .. name pun blog.. so aku akan catitkan semua yg aku lihat, baca, dengar, fikir,terima dan yg aku rasa.. Mgkin ada gak posting jenis “sampah” takpun "merapu" tp biasa lah tuk rehatkan minda gak ...

Salam blogger dari aku.. Teruna Giler

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template