Main Sponsor

Saturday, February 20, 2010

Kuasa Make-Up Yang Memperdayakan Lelaki


Kalau nampak cantik kat dalam TV , paper atau majalah kene tengok berape inch dia nye make-up. Klu tebal semacam je sampai 30 muke surat.. em photoshop lah tu guna make -up.. susahkan skang nak cari kecantikan yg asli. Kat building aku ni memang ramai lah awek2 cun sebb make-up... berlapis2 kalah kek lapis.. Memang ramai awek2 yg kejarkan kecantikan dan penampilan diri.. smuanya sebb lelaki pentingkan semua tu... Awek dalam ni bukn la tak cantik tp bila tgk perbezaan yang begitu ketara wat aku seram.. tp smua ni jadi bergantung pada skill sendiri.. klu tak pandai make-up, camtu gak tak lari.. wat kata Shin Chan pada mak nye Misae yg sedang bermake-up " tidak usah ma.. berjam jam.. hasilnye sama juga maa" kah kah kah..
So carilah yg original...



8 comments:

Mknace on February 20, 2010 at 2:21 PM said...

:) :) :)
pergghhh..

-aTie- on February 20, 2010 at 2:27 PM said...

lelaki2 d luar sana..jgn la cepat terpedaya...nanti ade kes, nk jumpe dpn umah 5 minit pun awek kene makeup 30 minit parah

Khaizarien @ atie Blog

TerunaGiler on February 20, 2010 at 2:44 PM said...

haha.. berat gak tu.. sampi 30 minit nak tunggu.. leh bawak jagung sambil tunggu kasi rebus

Halizayana on February 20, 2010 at 2:46 PM said...

makanya ambil masa utk knal seseorg tu...make up xsalah...asalkan berpada pada...klau xcantik nnti sibuk pndang pmpuan lain plak...hehehe

TerunaGiler on February 20, 2010 at 2:54 PM said...

Aku sokong ko halizayana... tp jgn la sampai org tak kenal klu tak make-up hehe..

klu kenal dari muke natural tkpe.. klu kenal dari muke yg dah tampal tebal.. bahayer..

faeznaem on February 22, 2010 at 12:54 AM said...

wahhhhhh...

TerunaGiler on February 22, 2010 at 1:04 AM said...

pasni kene cari yg natural la hehe

Anonymous said...

good points and the details are more specific than somewhere else, thanks.

- Norman

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template