Main Sponsor

Friday, February 19, 2010

Jangan Mudah Terpedaya



Cantik ? Ayu ? Cun ? Sape lah tak suka awek typical camni.. Kerat telinga lah klu kate tak suke.. Girls pun.. smua berebut2 nak kelihatan cantik, bergaya dan menawan dipandang supaya boleh tertawan dek mate teruna mahupun duda.. Suami org jgn citerlah.. Selagi dipanggil spesis tu LELAKI same jer.. melainkan dia dan tuhan mempunyai hubungan yg kukuh dan utuh. Muslim yg Mukmin. Tu baru betul .


Zaman sekolah dulu.. Wakah kah.. klu teringat memang lucu.. Berebut2 nak teckle awek cun. Berlumbe2 nak mintak biodata.. Sape ade awek cun memang bangga giler.. Senyuman dia mampu mengatasi cipan tersengih.. Bangga katak beb klu kengkawan puji awek ko cun .. wakah kah kah


Mase aku active beradsense.. Aku setup satu acc myspace.. profile awek pinoy.. cun putih gebu seksi. Dada bengkak mantap . pastu longkang nmpk salurannye.. In 2 weeks aku dah ader 900 members lelaki gersang worlwide.. Giler !!

Trend ni takkn berubah dan menjadi trendy kat maner2 social network dan blog juge.. Leh nmpk klu profile awek cun laju jer profile view die hehe.. Jari aku pun same tanpa disuruh laju je dia mengelick wakah kah.. Takpe aku dah jentik jari aku.. kene latih pasni.. kah kah kah



Pic profile tipu ?? Skang dah kurang aku rase tak cam dulu byk yg menipu tuk attract visitor.. skang ni pun dah ada cam facebook .. personal pic ada di share bersame.. So susah nak lari.. Tapi adagak penipuan yg jujur.. wakahkah... Baru2 ni gak berlaku satu pasangan yg bertemu di facebook dan membuat jnji temu. Rupa2nye mereka berdua dah tua.. dan gambar profile di facebook adalah gmbar mase mereka berdua muda wakaha kah kah...


Skang ni manusia makin pndai dgn technology diaplikasi sepenuhnye.. Photoshop, superimpose, dan mcm2lah ... yg kecik dikasi besarkan nmpk menarik ahakz.. yg gelap dicerahkan nmpk menyerlah... yg penuh jerawat di erasekan ksi nmpk licin.. hahaha.. Nak cakap pe? Klu tua pun leh kasi nmpk muda ape citer ??

Knp mesti nak berselindung? Takut takde org nak berkawan ke? Sebnrnye kecantikan tu subjective je.. Setiap lelaki akan menilai kecantikan seseorang tu berbeza dengan pahaman dia itu sendiri. Mngkin cantik pada senyuman nye dan seksi di suaranye... entah lahh

Tapi klu takde gak keyakinn diri dan nak nmpk cantik gak tp malu dgn diri sendiri, klu tak pandai bersuper impose, teknik2 sebegini seperti kat gambar2 ni leh diadaptasikan.. Selamat mencuba..

6 comments:

mie on February 19, 2010 at 4:16 PM said...

wah!!!
ayu nya....
boleh buat menantu ni....
hahhaaaaa

TerunaGiler on February 19, 2010 at 4:21 PM said...

yg baring kat padang tu aku dah cop

akihiko on February 19, 2010 at 5:44 PM said...

yang atas tu paling x bleh blah
nampak kiut je tp badan..
haha

akihiko

sipisenan on February 24, 2010 at 7:50 PM said...

x ter kate siot aku tgk post nih... isk2.. seram pon ader gak..hehe

TerunaGiler on February 24, 2010 at 8:26 PM said...

biasa la bro.. name pun lelaki hehe

alongxp on June 19, 2011 at 5:00 PM said...

aku ade sorg kawan,die wat akaun fake kat fb, objektif awal die wat camtu sbb nk kacau mamat yg kacau awek die, yg bestnye, die bukak myspace memane awek cun,die sedut sume gamba awek tu,die letak dlm akaun fake die,sesekali je die login akaun tu, n tiap2 kali login, mesti ramai yg add hahahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template