Main Sponsor

Sunday, February 21, 2010

Cosplay Yang Gagal


Kengkawan smua.. Korang mesti ada minat superhero dalam komik , game atau animie.. Pernah tak korang terfikir nak jadi cam superhero pujaan dengan memakai cosplay ciptaan sendiri atau beli yg dah siap.. Aku kekadang berangan gak nak jadi cam Ichigo Bleach tu.. wakah kah kah.. US , Japan dan HongKong memang suka tayang cosplay bg dia orang tu la mase tunjukkn kreativiti dan cuba menghayati karektor super hero mereka..

Tp ada gak yg fail klu kite tengok tp mungkin bg mereka yg golongan ni tuk syok sendiri.. Hehe..









8 comments:

miera on February 21, 2010 at 6:24 PM said...

buruukkk gilakk.haha

Helas(^o^)\m/ on February 21, 2010 at 6:25 PM said...

hahaha.. offside semua haha

TerunaGiler on February 21, 2010 at 6:42 PM said...

takpe syok sendiri.. hehe

::aMaD:: on February 21, 2010 at 7:03 PM said...

burukkkk..haha
diorg minat..nak wat camne..bia2

tujuhhariseminggu on February 22, 2010 at 12:39 PM said...

naruto chommel.. :p

ezam on February 22, 2010 at 7:57 PM said...

yakeeeeeennn!!!!

TerunaGiler on February 22, 2010 at 8:17 PM said...

naruto chomel ?? montel tu.. wakaka

faeznaem on February 23, 2010 at 6:10 PM said...

hahaha.. yang card captor sakura tuk comel.. hahaha...

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template