Main Sponsor

Tuesday, February 9, 2010

Cara nk tau lelaki masih teruna ke tak


"Teruna" ni terlalu kompleks tuk diterjemahkan atas blog ni... lain lelaki lain tafsirannye.. kat sini ada sikit cara tuk mengenal pasti teruna secara general ... tips ni berguna lah bg wanita yg nak berhusbandkan lelaki yg betul2 teruna hehe.. Aweks2 pun leh la tgk2 sikit pakwe awak tu teruna lagi ke tak .. yeehaaa....

1. lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita

2. lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan

3. lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja

4. lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik. lelaki teruna seperti "kena interview" apabila bercakap dan badannya kaku

5. lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya

6. lelaki teruna membosankan apabila bercinta. gayanya agak "nerd". gemar berlagak untuk menarik pasangannya.

7. lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasanganna

8. lelaki teruna terlalu sensitif. mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan

9. lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik. mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan

Teruna kah anda??

10 comments:

Kals on February 9, 2010 at 4:03 PM said...

kalo cam tu aku lelaki teruna la..
hihihi.....

Lawak Jenaka
Gambar Menarik

TerunaGiler on February 9, 2010 at 4:11 PM said...

tu segi bahasa kot.. klu istilah bro?? wakaka

Aidi-Safuan on February 9, 2010 at 4:28 PM said...

erk...cam salah jer semua nih! :p

TerunaGiler on February 9, 2010 at 4:50 PM said...

teruna yg nerd.. suke ke pempuan ek??

farsya liana on February 10, 2010 at 8:13 PM said...

hurm..teruna zaman sekarang masih tak boleh dipercayai..nampak je mcm teruna..padahal,dia lah bapak segala buaya..sorie terasa..

TerunaGiler on February 10, 2010 at 8:42 PM said...

tak terase la farsha.. mgkin bapak buaya yg terase hehe

ezam on February 25, 2010 at 11:01 PM said...

mana de lelaki teruna.....mimipi basah sentiasa walopon dalam sedar!!!!!!!!!!

kihkihkih!

suka_haha on April 18, 2010 at 9:38 AM said...

wah.. leh check gak ek?? hehehe...

Anonymous said...

erm...leh cye ke ni?? de je laki yg boleh tgk gurl....tp still de terune...cmne 2???? huhuh

Anonymous said...

tgk movie 40 yrs old virgin. itu baru lelaki yg teruna.

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template