Main Sponsor

Saturday, February 13, 2010

CNY-Balik Kampung



Aku decided balik pg sabtu.. konon2nye nak elakkan jem giler kat kl ni.. mklumla chinese yg raya tp yg balik berayer org kiter yg kemaruk.. konon2nye aku nak gerak lepas subuh.. tak yah tdo la nmpknye... so nak abiskan mase, kul 1 pg aku gi uptown danau kota.. pusing2 tgk pe yg berkenan.. aku rembat selai jersey rege 10 inggit satu, aku cau !!

Balik aku ngadap pc smule.. aku wat blogwalking cari info dan idea.. tetiba screen aku ada 2.. pe hal lak ni ?? Ngantuk !! Aku ikutkan kata hatiku suh rehat jap.. ok layanzz ...

Ahakzz.. Kul 10.30 baru terjaga daa.... smua express mklumla nk cepat.. bukn nk gi maner pun.. blik umah jer.. wakakaka...

11.30 aku sampi tol sungai besi... wahh... padan muke aku.. jem giler weii... aku hanye mmpu ketawakn diri sendiri je la... kete gerak 10-20km/j !! tahan panas je la aku.. dah la cuaca panas skang ni.. hati lak makin panas sebb jem ni.. 2 jam aku sangkut dari Tol ke Seremban.. pergh.. masak aku beb... lepas tu perjalanan pulih cam biasa.. Kul 4 aku sampai Pontian.. yeehaaaa...

3 comments:

tujuhhariseminggu on February 17, 2010 at 1:37 PM said...

sangat tak best kalo stuck kat jammed camtu, rasa kalo berlari lg cepat sampai umah.... :P

ezam on February 23, 2010 at 3:43 PM said...

seb bek kampong tu serumah aje....tak yah susah2 nk balik kampong...[sbb duk kampung dgn parents]..huhuhuhuhu

TerunaGiler on February 23, 2010 at 4:31 PM said...

wah anak manjer ni hehe

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template