Main Sponsor

Tuesday, February 9, 2010

6 Sekeluarga Rentung- Al Fatihah



Berita yg begitu memaksa hati kecil ku hiba... Tgh aku teringat family aku , aku terdengar suara yg tak asing lg suara kakak senior office aku ni..

" Haa.... tulahh.. " terkejut aku.. tinggi tul suara dia.. wat aku berdiri tgk pe yg berlaku kat lobby area..

" Tu sebb org tua2 selalu pesan.. klu nak gi maner2 jgn di bawenye smua.. klu pe2 yg berlaku .. ada keturunan yg tinggal... " ujah panjag lebar.. aku tgk dia mengeleng2kan kepala. Tp dalam diam aku lak anguk2kan kepala tanda setuju.. Ada betul gak kate kak Ayu ni...

Aku pun mula la menyebokkan diri nak tgk news tu... Padahal aku yg beli paper tu tadi.. Camner leh tak perasan lak ni.. aduhh !!

Ermm.. setiap satu yg berlaku adalah kehendakNYA.. cam biasa yg kite dgr.. kite cuma as planer jer.. tp DIA yg as DECIDER..

Thanks GOD.. Kerana kurniakan kami sekeluarga nikmatMU yg berterusan hingga ke saat ini..

ALFATIHAH TUK SMUA ARWAH.. berita lanjut sila click sini

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template