Main Sponsor

Sunday, February 21, 2010

10 Flesh Drives Yang Gempak

Dulu 2003 aku beli menatang camni dengan kapasiti 125mb dah dekat RM 80.00 tp skang ni dengan RM80 tu dah boleh dapat yg 16gb nyer..Cuma kat Malaysia ni kebanyakkan drives ni datang dari China ngan Taiwan.. Oklah tu.. awal2 dulu je drive dari sana senang rosak. Ala cam Acer gak.. dulu cap ayam jer.. Hehe..

Skang ni budak sekolah rendah pun byk dah ada drive ni tuk kegunaan study mereka. Budak sek menengah jgn cakap la.. bile aku gian nak layan network game, masuk CC tgk almost dia org ni ada drive ni.. 4gb ? 8gb? Ape lah nak di buat oleh student sek mengh dengan storage size camtu.. MP3, 3GP & movie. Standard a tu... Opps hidden tip nak tahan lame drive ni jgn simpan blue film kah kah..

OK jom tgk flash drives yg boleh dikatakan gempak dan nmpk style klu memilikinyer..

1. Flesh Drive + Bottle Opener

TrekStor SB-Stick dengan Pembuka Boto l , 25MB / s read speed dan 12 MB / s write speed. Sambil surfing atau wat keje leh guna tuk bukak air botol. Kuat housing dia ni.. Saiz storage yg ada 1,2,4,8 dan 16 gb .

2. Hamberger USB Flesh Drive

Haha.. ni sesuai sape yg bz dan leka surfing/berforum atau blogging... Tujuan design camni supaya mengingatkan kite mkn .Bersaiz storage 1gb sahaja.


3. Hiden Flesh Drive Watch

Siapa nak nmpak cam James Bond leh guna jenis camni..


4. Flash Drive + Lighter

Erm.. memang menarik.. 8gb capasity dan lighter leh refill



5. Football Flesh Drive


6. Pizza Flesh Drive

Di reka untuk hadiah majlis mkn mlm dan sebagainye.




7. Eraser Flesh Drive

Antara teknik menyembunyikan flesh drive dlm pemadam getah yg mana rakan sekelas atau office tak sangka kewujudannya.





8. USB Flesh Drive Wrist Band

Didatangka dengan 6 wana, biru, kuning, merah, oren, hijau dan unggu.. Ni memang sesuai tuk remaja riang ria.



9. Light Bulb Flash Drive.

Camni pun ada ek.. Agak2 pe lah tujuan camni nye design. Muingkin ingtkan kite byr elektrik, klu kene potong nanti camner nak surfing..






10. Transformers Ravage Flesh Drive

Ni memang sesuai tuk peminat transformers.. $44.99 untuk size storage 2gb.


Semua ni leh beli kat Amazon.com

2 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda on February 21, 2010 at 1:00 PM said...

uish menarik gila kannnnnnnn

TerunaGiler on February 21, 2010 at 2:19 PM said...

mcm2 ada..

Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template