Main Sponsor

Wednesday, June 22, 2011

Fenomena masturbasi di universiti





Hahaha... sekali lagi hahaha... makin lama makin banyak lak universiti mengeluarkan peraturan sebegini demi kebersihan tandas .. Kalau tak tahan, gi bilik atau balik hostel jer. Cari dinding.. Haha.. Tu la.. lain kali dah lepas injakulasi pepandaila simbah air atau bersihkan.. taklah kantoi .. dah bagus2 leh wat reramai dan tak boleh dah ... haha.. Kat Malaysia dah ada ker ? Ahakzz








Continue Reading...

Tuesday, June 21, 2011

Pertandingan menanggalkan bra @ coli

Pepagi lagi dah terjumpa perkara macam ni.. Tak sangka hal sebegini boleh dijadikan pertandingan... kalau nak wat yang seluar dalam nya, mungkin terlalu senang, so bra adalah terbaik..

Semestinya perkara sebegini atau pertandingan berunsurkan seks , jepun la pelapornya.. Bermacam-macam jenis game yang tak difikir atau diterima oleh akal pun ada..



Seronok awek-awek tu disorak lelaki sampai tak perasan nak gugur buah yang dikandung... cuci mate la....
Continue Reading...

Mengejar Pelangi vs Memahat Gunung


Aku bangun agak lewat pagi ni sekitar jam 9.00 pagi.. Takpela.. aku pun tidur kat office jer.. So mandi dan bersiap kat office jerla...

Perkara pertama yang aku akan wat bila masuk bilik aku ni adalah cek pokok dalam pasu kaca ni, aku suka tengok dan amati pucuk-pucuk baru yang bakal tumbuh.. tak lama lagi aku rasa akan dapat setangkai bunga... Ada pendapat mengatakan bertutur bersama tumbuhan-tumbuhan dapat meransangkan minda kita.. Erm ada logik nya berdasarkan perbuatan nabi meletakkan pelepah kurma di satu kubur muslim.. kisah ni korang mesti dah tau.. so takyah lah aku leretkan jauh..

Cam biasa kerja aku skang ni cek email, forum dan website kalau ada masalah dari client .. kalau semuanya berjalan lancar aku akan fokus pada trading aku.. Alhamdulillah sepanjang hari ni dapatla USD 81.26.. jadilah...



Dalam jam 1 ptg , kawan yang baru balik umrah datang... tersentuh hati bila dapat cenderahati seutas tasbih... kurangnya aku berzikir skang ni....

Perbualan aku dan dia dipecahkan oleh satu suara client yang ajak kami lunch bersama. Kedai biasa je yang kami singgah, tapi kali ni aku tak makan nasi ayam tapi chicken wing sahaja..






Sekitar jam 5 petang, client call inform dah leh amik cek.. yahoo... bergegas aku ke section 18 Shah Alam untuk collect cek ni..

Jam 10 aku call kengkawan kul 12 tgh malam nanti kite makan satey kambing kat Ghulam... kul 3 pagi bru sampai rumah dengan penuh kepuasan ...
Continue Reading...

Monday, June 20, 2011

Rahsia Ghairah Lelaki


Entry kali ini pasal " Rahsia Ghairah Lelaki " hehe.. Aku rasa sudah banyak info berkaitan hal ni di mana-mana forum atau blog, tapi aku tetap nak tekankan hal ni betapa pentingnya ghairah seorang lelaki ni.. Kata orang, ghairah wanita ( isteri) yang susah dibangkitkan, namun hakikatnya ghairah lelaki ( suami ) pun tak kalah juga.. Malah ada juga pendapat mengatakan lelaki sering mengharap pasangan seks nya , memanjakan dirinya .. dalam hati ada taman ....

Setiap pasang, masing-masing mengharapkan kepuasan , tetapi segan nak luahkan demi menjaga ego pasangan masing-masing. Bagaimana dengan anda ? Hehe..

So ini khusus untuk wanita aka isteri demi menciptakan satu kemesraan yang menyeluruh demi kedua belah pihak...

" Sebagai isteri, tahukah anda apa yg diharapkan oleh pasangan dalam menjalin hubungan yg hangat dan mesra? Bagaimana sentuhan yg digemari olehnya? Sebenarnya di sebalik tubuh yg gagah perkasa, lelaki amat menyenangi sentuhan dan belaian. Teliti panduan berikut dan lihatlah sejauhmana ia mampu menghangatkan malam anda berdua.

Elakkan Berbogel.
Sekurang-kurangnya memakai selapis pakaian yg nipis dan jarang. Kehalusan fabrik yg menyentuh kulitnya akan memberi sensasi yg luarbiasa pada pasangan.

Rambut Terurai Pembangkit Ghairah
Terutama apabila anda berada di atas tubuhnya. Rambut yg terbiar terurai akan menyapu tubuhnya dengan perlahan lantas membangkitkan ghairahnya.

Senyap Itu Indah
Tidak ada yg lebih menghairahkan seorang lelaki melainkan apabila melihat pasangannya membuka pakaian mahupun butang baju secara perlahan2 dan tanpa sepatah bicara. Diiringi dengan senyuman mesra, dia tidak sabar2 menarik anda dalam pelukannya.






Sentuh Putingnya
Lelaki juga akan terangsang apabila bahagian ini disentuh. Usap dengan lembut dan mainkan dengan bibir anda yg hangat. Ghairahnya tidak terperi.

Hadiah Sensasi
Wanita dapat merangsang keinginan lelaki dengan membakar mata mereka melalui 'hadiah' yg diberikan. Bekas cakaran atau gigitan yg anda tinggalkan ditubuhnya akan membuatkan mereka terkenang kepada anda. Juga meninggalkan pakaian dalam seksi di tempat tidurnya akan membangkitkan kembali keghairahannya.

Zon Yang Menggetar
Kulit bahagian dalam paha wanita mampu merangsang lelaki kerana iannya lembut dan mempesonakan. Apatah lagi apabila disentuh, kesannya membuat wanita kegelian. Ini menjadikan lelaki merasa lebih 'macho'.

Zon Rangsangan : Telinga
Telinga mampu merangsang lelaki. Caranya mudah saja. Hujung lidah anda digerakkan dengan lembut dibahagian luar cuping telinga pasangan. Gerakkan lidah naik turun dibahagian belakang telinga hingga terus ke leher. Lakukan secara perlahan2. Lelaki akan sedar bahawa kita menyayanginya.

Sentuhan Penuh Ghairah
Kelembutan sentuhan wanita menjadi harapan setiap lelaki. Kucupan yg lembut dan usapan yg halus menggunakan hujung jari mampu menggoda lelaki. Sentuhan ini termasuklah bahagian leher, lengan dan paha lelaki.

Bangkitkan Suasana Romantis
Lelaki dan wanita ketika bersama memerlukan suasana yg romantis. Selain lilin dan alunan lagu klasik yg mendayu, suasana ini dpt dihidupkan dengan pemakaian bau-bauan seperti minyak wangi, wangian aromaterapi, losen yg harum dan selendang lembut yg dibiarkan menyentuh kulit lelaki. Ini pasti membuatkan suasana menjadi lebih romantis.

Pandangan Mempesona
Tatapan yg mempesonakan dan penuh perasaan kasih sayang terhadap lelaki cukup utk menggambarkan perasaan wanita terhadapnya. Tidak perlu diungkapkan dengan kata-kata. Apatah lagi pandangan tersebut adalah pandangan yg penuh keikhlasan, redup dan penuh pesona. Cukup utk membuatkan lelaki bahagia.

Membelai Rambut
Lelaki akan merasa lebih disayangi sekiranya wanita pandai membelai rambutnya. Senang saja. Apabila duduk bersama, wanita jangan malu utk membelai rambut pasangannya. Belailah rambutnya secara perlahan dengan menggunakan hujung jari bermula dari dahi hingga ke belakang leher.

Mengintip Membangkit Nafsu
Perbuatan mengintip merupakan salah satu cara lelaki menaikkan ghairahnya. ia tidak disedari oleh wanita bahawa dorongan seks lelaki disebabkan oleh rangsangan yg ditimbulkan secara visual terutama ketika wanita sedang mengenakan pakaian mahupun ketika selesai mandi.

Hembusan Nafas
Jangan tidak percaya bahawa hembusan nafas anda yg hangat akan merangsang si dia. Sentuhkan bibir anda secara perlahan di bibir atau punggungnya. Hembusan nafas anda yg hangat akan membuatkan si dia tidak sabar utk mendakap anda.

G-Spot
Bukan sahaja wanita, lelaki juga mempunyai zon G-Spot yg tersendiri. Carilah di mana kawasan yg dimaksudkan. Pasti hubungan antara anda dan si dia akan bertambah erat.

Elak Menyentuh Kelemahannya
Utk mengelakkan lelaki merasa kurang yakin terhadap diri sendiri, jgn sentuh kelemahan yg ada ditubuhnya. Tumpukan perhatian anda pada bahagian tubuh seperti bahu, punggung atau bahagian lain yg menjadi kebanggannya.

Secepat Kilat
Bila ingin membuat lelaki cepat ghairah, sekali-sekala bolehlah anda mengambil tindakan yg agak agresif, agak kasar dan 'macho'. Tarik si dia ke sofa dan bertindak secepat kilat.

Membuat Kejutan
Lelaki akan mudah mengagumi anda sekiranya anda sentiasa membuat kejutan dari masa ke semasa. Ini termasuklah membuat perubahan dari segi penampilan. Jika di tempat tidur, buatlah perubahan dari segi pemakaian. Sesekali kenakan pakaian yg jarang. Anda boleh juga memakai pakaian yg singkat dan seksi.

Hadiah Sensasi Sentuhan
Di Tubuh Mampu Menaikkan Nafsu Sentuhlah betisnya dengan hujung kaki anda. Pada waktu yg sama, belai tangannya dengan jari-jari tangan anda "
Continue Reading...

Kartunis Qayyum meninggal dunia


Qayyum atau lebih dikenali di kampung sebagai Dan yang bekerja di MOY PUBLICATIONS telah KEMBALI pada 7.45 malam semalam akibat stroke. Arwah dikhabarkan tiba-tiba pengsan sewaktu menaiki apartmentnya dan dibawa ke PPUM dan disahkan meningggal. Menurut rakan sekampungnya, jenazah akan di kafankan dan di solatkan di masjid taman tun dan akan dikebumikan di kampunganya Batu Talam Raub. Al-Fatihah...

Aku membesar dengan kartun-kartunnya... semoga arawah ditempatkan digolongan yang beriman.. amin
Continue Reading...
Related Posts with Thumbnails
 

Blogroll

Text

Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Aku Haru Biru Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template